Over mij

Als coach help ik jou met vraagstukken in je werk zodat je met plezier naar je werk gaat.

Ik ben een pragmatische coach voor professionals die een stap vooruit willen in hun dagelijks werk of een verandering willen realiseren in hun loopbaan. Vanuit mijn persoonlijke waarden vrijheid, zelfstandigheid, onafhankelijkheid en persoonlijke ontwikkeling wil ik mensen helpen gelukkiger te maken in werk door zelf regie te nemen op werk of loopbaan. Het uiteindelijke resultaat is daarbij plezier op en voor het werk en persoonlijke groei. Het stellen van doelen is het creëren van kansen. Dat doe ik graag en dat doe ik voor jou! Energiek, faciliterend en stimulerend!

Mijn aanpak is praktisch, enthousiast en resultaatgericht met een vleugje humor. Ik werk vanuit kansen en mogelijkheden, waarbij leren door te doen centraal staat!

Als ik met jou aan de slag ga wordt het werken. Niet alleen voor mij, maar vooral voor jou. Ik confronteer, hou een spiegel voor en vraag door. Dat doe ik overigens met empathie, respect en op basis van gelijkwaardigheid. Tijdens het traject heb jij de regie, maak je je eigen keuzes en geef jij aan wat nodig is. Ik ondersteun het proces met verschillende coachtechnieken, oefeningen en methodieken.

Jouw doelstellingen zijn mijn leidraad en mijn opdracht is pas geslaagd als jij tevreden bent.

Mens en werk is de rode draad in mijn loopbaan. Na 15 jaar uitzendbranche in verschillende rollen en functies (intercedente, trainer, senior manager) ben ik in 2009 gestart als zelfstandige. Deze keuze heb ik gemaakt na een persoonlijke zoektocht en voor mij duidelijk werd wat voor mij belangrijk is in werk. Mijn waarden gaven mij richting en het fundament om te starten als zelfstandige. Sindsdien heb ik veel mensen succesvol begeleid met vraagstukken in hun werk of begeleid naar ander werk, zowel individueel als in groepsvorm. De laatste jaren heb ik mezelf verder verdiept, gespecialiseerd en ontwikkeld in het coach vak zodat ik mensen nog beter kan helpen met hun persoonlijke (werk)vraagstukken.

Naast mijn werk ben ik gelukkig getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik geniet van het bourgondische leven en vind het belangrijk om fit en vitaal te zijn. Hardlopen is voor mij de manier om mijn conditie op peil te houden en een prettige uitlaadklep. Daarnaast mag ik graag wandelen in de natuur. 

Ik ben Noloc Erkend Loopbaanprofessional. Daarnaast geaccrediteerd Consultant voor Insights Discovery.

Mocht je meer willen weten over mijn achtergrond, werkervaring en (coach)opleidingen? Ik verwijs je graag naar mijn LinkedIn profiel.

Plan een vrijblijvend gesprek

Reacties

Angelique is iemand die je echt op weg kan helpen. Ze is een open en opgewekt persoon die goed luistert. Door het traject heb ik veel inzichten en handvatten gekregen en weet ik welke richting ik op kan. 

 

Maria, coördinerend begeleider

Angelique heeft mij geholpen met wat ik wil en wat ik niet wil naar de toekomst toe. Als je een stuk inzicht in jezelf wilt hebben, vraag Angelique!

Jeroen, manager Verkoopteam

Angelique heeft mij geholpen door vragen te stellen die ik mezelf niet snel stel en ze heeft ook gedachten en meningen in mij opgeroepen die ik uit mezelf niet zou ontdekken. Hierdoor heb ik mezelf beter leren kennen waardoor ik beter in staat was om te beoordelen of de baan die me was aangeboden ook daadwerkelijk paste, en een keus kon maken tussen de twee verschillende banen.

Christiaan, teamleider onderhoud & techniek

Een loopbaantraject geeft je zoveel inzicht in jezelf en wat bij jou past. Angelique is erg betrokken, volgt de stappen die je maakt en kan de zaken erg goed verwoorden. Dit met een kritische en eerlijke blik.

Jacqueline, begeleider dagbesteding

Een spiegel voorhouden, gevolgen in kaart brengen en nadenken over waarom zaken mij bezig houden of juist tegen houden is waar Angelique mij mee heeft geholpen.

Anne, accountant

Voor mijn gevoel had ik vanaf het eerste moment een klik met Angelique. Het was prettig dat Angelique echt naar mijn verhaal luisterde (kritisch) en door vroeg. Hierdoor we ik me meer bewust van mijn eigen gedrag en dat wanneer ik iets echt wilde, er voor 100% voor moest gaan.

Anoniem, medewerker Justitie

Angelique heeft mij geholpen met het filteren en ordenen van de brij aan gevoelens en gegevens die in mijn hoofd zaten, het stellen van de juiste vragen om tot nieuwe inzichten te komen.

 

Karin, eigenaresse winkel

Door het traject bij Angelique heb ik inzicht in wie ik ben, waar ik voor sta en hoe dat maakt dat ik reageer zoals ik reageer. Daarnaast ook meer inzicht hoe dit voor anderen is of kan zijn én handvatten om mijn gedrag - zonder mijn eigen grenzen te passeren - iets of wat aan te passen, waardoor interactie met anderen te vergemakkelijkt. Verder heb in mijn eigen tempo mogen leren en ontwikkelen. Angelique wist de juiste vragen te stellen om me aan het denken en vertellen te krijgen en gaf alle ruimte voor emoties, verhalen en momenten van inzicht.

Judith, persoonlijke begeleider

Door de gesprekken met Angelique heb ik duidelijker waar ik heen wil met mijn loopbaan. Weet me duidelijker te profileren. Angelique is iemand die inzichten in jezelf kan (terug) geven. Je kwaliteiten naar boven kan halen en je daardoor zekerheid kan geven in wat je kan en waar je heen wilt. Bovendien ook heel veel praktische tips. Drempel om naar haar toe te gaan en met haar in gesprek te gaan is heel laag.

 

Corianne, coördinerend begeleider

Angelique creëerde vanaf het begin af aan een fijne en open sfeer, waardoor ik niet schroomde om bepaalde zaken te delen. Ik voelde mij gehoord. Angelique is toegankelijk, behulpzaam, objectief, open en eerlijk. Mijn doel om concrete handvatten te krijgen in deze coaching sessies t.b.v. het bereiken van een volgende stap in mijn carrière, is zeker gelukt. De effectiviteit van de sessies was hoog en Angelique heeft mij geholpen met mijn hulpvraag.

 

Ton, Product Manager